Боруссія Дортмунд – Баварія: прогноз

За 7 турів до завершення Бундесліги між "Боруссією" та "Баварією" розрив у 4 очки на користь мюнхенців, пише 24 канал. Перемога у "Дек Класікер" може як дозволити "Баварії" збільшити відрив до 7 очок, так і скоротити відрив для "Боруссії" всього до одного бала.

Читайте також Боруссія Дортмунд – Баварія: де дивитися онлайн топ-матч Бундесліги

Нічия буде на руку "Баварії", яка на довгій дистанції навряд чи розгубить такий відрив. Таким чином, поєдинок можна назвати "золотим", адже вже 26 травня може визначитися формальний чемпіон Німеччини.

Прогноз Pari Match

У першому колі "Баварія" знищила "Боруссію" з рахунком 4:0. У Мюнхені "Баварія" почувається комфортно, а от матчі у Дортмунді не такі успішні для чинних чемпіонів Німеччини.

  • У п'яти останніх зустрічах на "Зігналь Ідуна Парк" баварці здобули дві перемоги. Тричі перемагали "джмелі".

Фаворитом чергового дербі є "Баварія". Перемогу підопічних Хансі Фліка оцінюють коефіцієнтом 2,37.

Не дивно, що саме "Баварія" фаворит, адже в таборі "джмелів" справжня епідемія травм. У матчі не візьмуть участь Вітцель, Загаду, Ройс, Шульц. Під питанням участь Хуммельса.

Варте уваги "Боруссія" Д на виїзді впевнено обіграла суперника "Шахтаря" по Лізі Європи: відео

У "Баварії" теж багато травмованих (Зюле, Толіссо, Коутінью, Тьяго), хоча чинні чемпіони Німеччині мають "довшу" лаву запасних.

Перемогу "Боруссії" в матчі букмекери оцінили коефіцієнтом 3,80. Якщо ж поєдинок у Дортмунді завершиться нічиєю – коефіцієнт 2,70.

Прогноз 1xbet

Інтерес до поєдинку підігріває і протистояння Джейдона Санчо з Томасом Мюллером. Наразі нападник "Баварії" зробив 17 результативних передач у Бундеслізі і випереджає Санчо на один асист.

Як це можливо Футболіст Бундесліги не влучив у порожні ворота з метра – відео епічного промаху

Обидва футболісти досить часто забивають. Гол Мюллера у ворота "джмелів" оцінений коефіцієнтом 2,95. Ідентичний коефіцієнт на м'яч Санчо у ворота Мануеля Ноєра.

Також матч цікавий через першу зустріч Роберта Левандовського з Ерлінгом Голандом. Обидва нападники надзвичайно забивні.

Гол Левандовського у ворота колишньої команди оцінений коефіцієнтом 1,62. Дебютний гол норвежця Голанда у ворота "Баварії" – коефіцієнт 2,1.

Матч "Боруссія" Дортмунд – "Баварія" відбудеться 26 травня. Початок гри о 19:30.