Відповідне повідомлення з’явилося у його Twitter.

Читайте також: Шокова Росія: вболівальники ЧС-2018 знайшли оригінальну цікавинку у Нижньому Новгороді

"Німеччина ганебно вилетіла з ЧС-2018 тільки тому, що на цій землі вони розв'язали дві світові війни? і душі убитих ними десятків мільйонів жертв мстилися та будуть мститися їм. Історія та час втрутилися", – зауважив чиновник.

Німеччина, футбол, ЧС, Росія, Корольов, Ліпецька область

До слова, коли його слова набули чималого резонансу у суспільстві, прес-секретар губернатора у коментарі одному з російських спортивних ресурсів зазначив, що це лише думка людини, відтак у цьому нічого поганого немає, передає "Фонтанка".

Щоправда, його допис згодом взагалі було видалено. Крім того, сам Корольов оприлюднив пояснення цього твіту. За словами очільника Ліпецької області, його зламали та "наляпали" цю заяву.

Читайте також: Черговий скандал на ЧС-2018: швейцарських футболістів оштрафували за політичного "орла"

"Хтось знову мені у Twitter наляпав... Тепер про німців у футболі. Видно, цей "хтось" міцно заздрить нам через продуктивну співпрацю з Німеччиною (інвестиції, спільні проекти тощо). Дорожимо співпрацею з ними, як і з іншими інвесторами! Відтак, не ляпайте! Не заважайте! Марно", – наголосив Корольов.

Додамо, що посадовець регулярно ділиться з інтернет-користувачами своїми враженнями та багато часу приділяє футболу. Зокрема, після перемоги збірної Росії над Саудівською Аравією він написав: "У футболістів прокинулася совість".

Нагадаємо, в останньому турі групового етапу російського Чемпіонату світу збірна Німеччини поступилася Південній Кореї. У підсумку "бундесманшафт" посіли останню сходинку у своїй групі та безславно покинули форум.