Останню подають у ресторані Taberna del Alabardero. Цей мініпалац XIX сторіччя доволі довго був звичайним будинком, який згодом перетворили у ресторан.

Заклад має п’ять різних кімнат. У кожній з них відвідувачі можуть поринути у ту чи іншу історичну епоху. У ресторані побувало безліч знаменитостей. Тут обідав навіть король Іспанії.

Даніель Санчес (представник ресторану Taberna del Alabardero (Іспанія)): “Ми можемо похвалитися такими відомими відвідувачами як екс-прем’єр Феліпе Гонсалес, його величність принц та її величність королева. До нас також часто приходять посли, політики та представники іспанського бомонду”.

Шеф-кухар Карлос Мітчелл закінчив кулінарну школу при ресторані. Сьогодні він готує філе яловичини з часником у вершках. Страву подають із свіжими овочами та приправляють сіллю, ялівцем і оливковою олією.

Карлос Мітчелл (шеф-кухар ресторану Taberna del Alabardero (Іспанія)): “Спершу ми готуємо овочі, а згодом візьмемося за м’ясо”.

Кухар нарізає помідори, порей та моркву. Тоді смажить м’ясо в оливковій олії.

Карлос Мітчелл (шеф-кухар ресторану Taberna del Alabardero (Іспанія)): “Дуже добре. Тепер забираємо м’ясо із сковорідки, воно має потрібний колір. Кладемо м’ясо у каструлю з гарячою водою”.

Тепер м’ясо готуватиметься три години разом з пореєм, помідорами, морквою, цибулею та спеціями. Всі кімнати ресторану відновлено до первинного вигляду. Це зроблено для того, аби зберегти атмосферу дому багатої севільської сім’ї XIX сторіччя. Тим часом на кухні Карлос вже готує часник.

Карлос Мітчелл (шеф-кухар ресторану Taberna del Alabardero (Іспанія)): “Спершу часник готують декілька хвилин у воді, тоді в оливковій олії, і врешті у вершках. Потім його подрібнюють”.

Готове м’ясо поливають бульйоном із смажено яловичини та поміщають у піч на 10 хвилин.

Карлос Мітчелл (шеф-кухар ресторану Taberna del Alabardero (Іспанія)): “Врешті ми смажимо трохи гороху в оливковій олії і подаємо його з м’ясом”.

Іспанці доволі багато часу витрачають на обід. Тому відвідувачам, які зібралися попоїсти у Таберні, краще запастися часом. Адже це саме те місце, де можна насолодитися їжею.