Дослідження дієтологів показало, що в наступному році справжнім фуд-трендом стануть ферментовані продукти, які виготовлені за допомогою бродіння, пише USA Today.

До списку популярних продуктів потрапили: натуральний ферментований чай комбуча, натуральний йогурт, традиційне корейське кімчі (квашені овочі), а також місо (японська приправа з соєвих бобів).

Чай комбуча

Ферментовані продукти є джерелом корисних бактерій і сприяють нормальній роботі шлунково-кишкового тракту.

Корейське кімчі

Крім того, дієтологи припускають, що зросте популярність і натуральних йогуртів та сирів, приготованих в домашніх умовах, які за останні кілька років стали темою номер один серед прихильників здорового способу життя.

Місо

Читайте також: 8 природних продуктів-очисників, які варто їсти взимку