Тріумфаторка "Греммі" Адель, яка тиждень тому отримала шість престижних статуеток у США не залишилися непоміченою й на батьківщині. Харизматична знаменитість перемогла у номінаціях "Краща виконавиця" та "Альбом року".

"Це був чудовий рік, дякую своїй рекординговій компанії, що дає змогу мені бути тією ким я хочу. Це стосується також фанів. Дуже всім вам дякую", - каже співачка Адель.

В якості подяки своїм фанам та всім присутнім гостям церемонії співачка подарувала також потужний виступ. На сцені голосиста діва виконала свій суперхіт "Rolling in the Deep".

Ще одним фаворитом вечора став рудоволосий британець Ед Шіран. Талановитий музикант, який цьогоріч був лідером за кількістю номінацій Brit Аwards- його ім'я фігурувала у чотирьох категоріях зумів забрати додому дві статуетки "кращий виконавець" та "прорив року".

Недарма розважали гостей події й Coldplay. Колектив виконав на сцені посеред чудових декорації свій новий, третій сингл "Charlie Brown", який входить до останнього на сьогодні альбому Mylo Xyloto. Музикантів назвали “Кращим британським гуртом”. Зазначимо, за 16-річну кар'єру музикантів це вже четверта статуетка у цій номінації.

Серед не британських резидентів у Лондоні відзначили Ріанну і Бруно Марса. Зірок назвали "Кращими іноземними виконавицею та виконавцем". Ріанна до слова забирає цю нагороду другий рік поспіль.

“Я люблю вас. Це все ваша заслуга мої фани. Знаєте коли я відчуваю, що мене не розуміють лише фани мені нагадують, що це нормально бути собою, і я за це завжди буду вдячна. Дякую!” - каже співачка Ріанна.

Співачка, яка останнім часом перебуває у чудовій формі, піднялася на сцену також, щоб виконати один із своїх суперпопулярних хітів. В білизні та розтягнутому джемпері барабадоська красуня разом з балетом "запалювала" під "We Found Love".

Перемогу на Brit Аwards за кращий сингл здобула композиція "What Makes You Beautiful" молодого гурту One Direction, Foo Fighters назвали “Кращим іноземним гуртом”, а Лану дель Рей - проривом, тоді ж як гурт Blur удостоїли почесної нагороди “За вклад в розвиток музичної індустрії”.