Текст відповідної постанови від № 920 розміщено на Урядовому порталі. Згідно з документом, Міністерству України у справах сім’ї, молоді та спорту Кабмін виділив 7 мільйонів гривень за рахунок коштів Стабілізаційного фонду для облаштування спортмайданчиків на безповоротній основі.

Крім того, Міністерству фінансів доручили відкрити нову бюджетну програму та внести відповідні зміни до розпису державного бюджету.

Також Порядком використання коштів Стабілізаційного фонду для облаштування спортмайданчиків встановлено, що Рада міністрів АРК, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації подають Мінсім’ямолодьспорту заявки про потребу в майданчиках за встановленою ним формою. У заявці зазначаються відомості про місце розташування майданчика у житловому кварталі міста чи у селі з населенням не менш як 1 тис. осіб, наявність земельної ділянки для розміщення майданчика, зобов’язання щодо проведення підготовчих робіт з облаштування майданчика за рахунок коштів місцевого бюджету, інших джерел тощо.