"Дійсно, дві машини врізались, і виходить так, що власниця однієї з машин моя сестра. Там водій їхав сам в машині, і потрапив в аварію", - сказав депутат.

Яценко стверджує, що за кермом легковика був водій напідпитку.

"Ну і вийшло, що коли вони врізалися, то була п'яна просто людина, він сам працівник органів, який напився. От і все. А описали відразу ось так", - зазначив депутат.

Як повідомляє МВС України в Черкаській області, померлий водій автомобіля Daewoo Nexia Дмитро Гуртовий працював інспектором районного підрозділу виконавчої інспекції Управління ГПтС України у Черкаській області.

У МВС додають, що за кермом автомобіля Mercedes перебував Сергій Гавриленко, який є безробітним. До того ж, під час аварії він був тверезим.

"Відповідно до акту медичного огляду Гавриленка встановлено, що під час ДТП він був тверезим", - сказано у повідомленні.

Щодо водія, який загинув внаслідок ДТП, "здійснюється судово-медична експертиза з відповідними аналізами, в тому числі на наявність алкоголю в крові, враховуючи те, що під час огляду місця події в автомобілі Daewoo Nexia знайдені пляшки з-під спиртних напоїв.

Наголошують й на тому, що сам Антон Яценко не був присутній ні як водій, ні як свідок і не причетний до аварії.

Двох постраждалих виписали з лікарні, а одна дівчина у важкому стані залишається у реанімації.

Нагадаємо, журналіст Артем Шевченко з посиланням на джерела з центрального апарату МВС в своєму Facebook повідомив, що нардеп від Партії регіонів і кандидат у депутати Антон Яценко спричинив ДТП, в якому загинула людина.

Прес-секретар народного депутата від Партії регіонів і кандидата у депутати Антона Яценка Веста Зуб запевняє, що Яценко не має відношення до аварії під Уманню, у цей час він перебував на робочій нараді серед своїх колег.

За попередньою версією ДАІ, винуватцем ДТП біля Умані, у якому начебто фігурує Mercedes ML500 депутата Антона Яценка, є загиблий водій Daewoo Nexia.


Начальник ГУ МВС в Уманському районі Черкаської області заборонив розповсюджувати подробиці аварії за участі начебто автомобіля народного депутата Антона Яценка. Таке рішення він прийняв через велику кількість неправдивої інформації, яка з'явилась ЗМІ.