"Всі інші контакти, які були, в тому числі і з президентом Польщі, вони стосувалися питань європейської інтеграції, вони стосувалися питань ЄВРО-2012, співробітництва, тому що це для нас буде найважливіша подія цього року" - сказав Віктор Янукович.

Поміж того, Глава держави відзначив, що участь в самітах дає можливість неформальних зустрічей, що є важливим для питань співробітництва.

"Крім офіційних зустрічей багато було неформальних зустрічей з моїми колегами з інших країн, і це дуже важливо. Будь-які контакти завжди сприяють інтересам нашої держави і вирішенню різних питань", - додав Президент України.

Щодо питання дотримання демократії в Україні під час таких зустрічей, глава країни сказав: "Ми постійно про неї (про демократію - ІФ) говоримо, цілодобово".

До слова, Президент України Віктор Янукович сьогодні, 21 травня, під час зустрічі Глав держав та урядів країн-учасниць Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані заявив, що Україна послідовно підтримує реалізацію Лісабонської стратегії НАТО, яка передбачає поетапне завершення спільної військової операції в Афганістані до кінця 2014 року.