Карнавал у Ріо зібрав на параді понад 2 мільйони людей

Цьогоріч на одному з танцювальних парадів у Ріо-де-Жанейро веселилися понад 2 мільйони людей - абсолютний рекорд для всесвітньовідомого карнавалу. А таких божевільних парадів під час найбільшого шоу на планеті - близько чотирьох сотень!

Гості Венеційського карнавалу грілися біля винного фонтану

А от Венеційський карнавал опинився під загрозою зриву: у Венеції вперше за 80 років замерзли канали. Та морози не остудили пориви гарячих італійців та сотень тисяч туристів - гості грілися біля великого винного фонтану на площі святого Марка.

Понад сто биків і півсотні телят з'їли на Октоберфесті

Понад 100 биків та півсотні телят з'їли на цьогорічному Октоберфесті. Випили гості аж 7 мільйонів літрів пива. Серед гостей цього року засвітилися переможні футболісти з "Баварії". Попри режим, тренер дозволив володарям Суперкубку Німеччини хильнути хмільного.

Фестиваль світла в Ризі перетворив місто на казку

Наприкінці осені столиця Латвії перетворилася на світлову феєрію - місто заполонив фестиваль світла. У листопаді вулиці засяяли усіма барвами веселки. На стінах будинків та пам’ятниках митці творили свої світлові картини.

На чашку кави чи келих вина обов'язково рекомендували завітати у так звані "світлові кафе" - невеликі павільйони, звідки можна було помилуватися грою тіні і світла.

Фестиваль кольорів Холі - найекзотичніше свято зустрічі весни

Найбільше свято кольорів веселки - фестиваль весни Холі.

Знаменує він пробудження природи і відбувається не лише на батьківщині - в Індії, але і в десятках інших країн світу.

Кращої зустрічі весни годі й уявити!