Завдяки новій функції користувачі зможуть витратити мінімум часу і отримати максимум вигоди, тому що всі знижки зібрані на одній сторінці сайту.

У розділі "Акції, знижки, розпродажі в Україні" зібрані всі актуальні пропозиції, які допоможуть заощадити. Зручний фільтр дозволяє шукати знижки за кількома критеріями. Користувач може впорядкувати пропозиції за назвою онлайн-магазину, по групі товарів, а також за типом знижок.

Користувач може вибрати пропозиції зі зниженою вартістю, з гарантованим подарунком при покупці певних товарів, а також комплекти за вигідною ціною. Для цього достатньо відзначити галочкою потрібний варіант, і сайт відразу видасть наявні результати.

Усі картки акційних товарів максимально заповнені. Відвідувачі зможуть дізнатися не тільки розмір і умови знижки, але й технічні характеристики товару, а також на якому торговому інтернет-майданчику його можна купити за спеціальною вигідною ціною. Кожен товар супроводжується лічильником зворотного відліку, який показує час, що залишився до кінця акції.

Напередодні нового навчального року на Price.ua можна знайти вигідні пропозиції на покупку шкільних ранців, електронних книг і планшетів, які необхідні школярам. Серед актуальних пропозицій також є знижки на смартфон Meizu M2 Note, який став одним з найбільш популярних гаджетів у липні 2015 року.

Порівняння цін за допомогою порталу Price.ua допомагає користувачам вибрати найвигідніші пропозиції, при цьому заощадити час на пошуки потрібного товару. З новою функцією, яка інформує про знижки та акції у вітчизняних інтернет-магазинах, агрегатор принесе ще більше користі своїм відвідувачам. Крім цього, ресурс пропонує зручну послугу "Прайс-контроль", яка допоможе відстежити рух ціни на певний товар з каталогу.