Про це у Facebook написав радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

“В районі населеного пункту м. Ровеньки Луганської області нашою військовою розвідкою була виявлена велика база російських бойовиків та значне скупчення важкої техніки ворога. Завдяки влучному вогневому удару сил АТО було знищено до 40 одиниць бронетехніки, три ЗРК "Стріла 10" та до 500 російських найманців, більшість з яких, ймовірно, члени екіпажів”, - повідомив Шкіряк.

Цю інформацію підтвердили в прес-центрі АТО, зазначивши, що мирне населення не постраждало. "Не виключається, що зазначений особовий склад прибув як "гуманітарний конвой". У результаті високоточного удару Збройних Сил України по виявленому об’єкту в місті Ровеньки розвідкою підтверджено повне знищення бази терористів. Мирні мешканці не постраждали", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за добу українські військові під час виконання бойових завдань зі знешкодження терористів на сході України знищили "Гради", міномети та зенітні установки проросійських бойовиків.

Сьогодні близько 10-ї ранку в районі населеного пункту Лисиче, що під Амвросіївкою Донецької області, військовослужбовці Нацгвардії знищили колону терористів - три КамАЗи та два БТРи.