"На свій подив, нічого про" хунту "і кривавих" правосеков "там не було. Також немає вихвалянь мудрості Путіна, сили російського зброї, як і прокльонів у бік підлого Заходу. Втім, і антікремлевщіни в дусі "Нової газети" там теж немає ... Маніпуляція там набагато витонченіша. ​​Інформація просто підібрана так, щоб викликати і зберегти у аудиторії відчуття спільності з великим братнім російським народом ", — написав Лаврик.

Журналіст зауважив, що на 24 кольорових сторінках тижневика зовсім не має реклами, а коштує один примірник трохи більше двох гривень.

"Передбачається, що редакція, працюючи у окупованому Донецьку, виживає сама і розплачується з друкарнею за рахунок продажів. І при заявленому тиражі в 2585 примірників має на все, про все 260 доларів з продажу всього тиражу випуску, або десь тисячу з візком на місяць. Ну, ви прекрасно розумієте, що цього "ґешефту" ніяк не вистачить на зарплати редакції, оренду приміщення, папір, друк, поширення тощо", — резюмує Лаврик.

Він також додав, що вже з’явилась інформація, що до видання причетний Саша Янукович, або хтось інший , причетний до "сім'ї".

Добрий день, малята, любі хлопчики й дівчатка. Зараз вам дід розкаже казочку, про те, як насрав в колясочку. А оскільки ...

Posted by Андрій Лаврик on 26 серпня 2015 р.

Читайте також: Київські школярі отримали підручники з російською пропагандою