Про це сказав так званий прем'єр-міністр терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко.

"Вони вже не раз зривали домовленості", - сказав очільник бойовиків.

"Зараз військова ситуація змінилася не на користь Києва, ми сподіваємося, що гуманні ініціативи будуть почуті", - додав терорист.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним обговорив режим припинення вогню на сході України.

Донецькі терористи "ДНР" кажуть, що не вірять українським військам, мовляв, ті не припинять вогню після домовленості президентів РФ та України.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін і Петро Порошенко не домовлялися про припинення вогню в Україні, оскільки Росія - не сторона конфлікту.

На думку координатора "Інформаційного опору" Дмитра Тимчука, домовленості про режим припинення вогню на Донбасі можуть означати намагання Путіна "узаконити" терористичні "ДНР" та "ЛНР".

Російський президент Володимир Путін вважає, що Україна повинна відвести свої війська від південно-східних районів країни, тоді як терористи мають припинити наступальні дії у донецькому і луганському напрямках.

Також Путін вважає, що Україна має відкрити гуманітарний коридор у південно-східному регіоні.

Путін назвав 7 кроків для припинення кровопролиття і стабілізації ситуації на південному сході України.