“Перемир'я не дотримується, обмін полоненими йде дуже повільно. Винні в Іловайській трагедії не встановлені і не покарані. Точно така ж ситуація з усіма попередніми котлами і поразками. Про збитий в Луганську літак всі вже забули. Міністерство оборони не освоює навіть половину бюджету, який виділяється на оборону, і ми продовжуємо їздити на фронт на автобусах. Змін у порядку комплектації військових частин немає (тобто знову беруть не тих, хто готовий, і менше шансів, що він втече, а всіх)”, - написав Семенченко у Facebook.

За його словами, російська армія стоїть компактними угрупованнями і в будь-який момент готова до удару.

Комбат “Донбасу” наголосив, що поставки продукції військово-технічного призначення з країн НАТО гальмуються в тому числі з причини корупції і незацікавленості чиновників.

Нагадаємо, за підсумками засідання Комісії Україна - НАТО, країни-члени Альянсу можуть поставити в Україну на двосторонній основі високоточну зброю - як нелетальну, так і летальну. Крім того, Альянс готовий допомогти Україні підвищити обороноздатність. Зокрема, Україні нададуть фінансову допомогу - приблизно 15 млн євро.