Про це повідомили в прес-службі прокуратури Миколаївської області.

Дмитру Поліщуку та Євгену Дрижаку, окрім підозри в зґвалтуванні та жорстокому побитті, інкримінують низку посадових злочинів: ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ст.366 (службове підроблення).

Під час розслідування кримінального провадження за підозрою їх у побитті, зґвалтування і розбійному нападі до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені нові відомості.

За словами заступника прокурора області Дмитра Єфименка, в діях підозрюваних у цьому кримінальному провадженні працівників міліції Дрижака і Поліщука виявили ряд посадових злочинів, скоєних останнім під час служби в органах внутрішніх справ.

Нагадаємо, 26 червня у смт Врадіївка на Миколаївщині сталось резонансне зґвалтування. Затримали трьох працівників правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної Ірини Крашкової.

Під вартою перебувають підозрювані Дмитро Поліщук, Євген Рябіненко та Євген Дрижак. У цій справі відкрили кримінальне провадження за трьома статтями - заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтування, розбійний напад.