Деталі перевіряє контролер. Усі вони повинні відповідати зразку. Далі агрегат вигинає листи заліза до потрібної форми. Деталі доводиться формувати в декілька етапів. Після кожного ретельна перевірка на відповідність зразкам. Робітник починає складати корпус печі. Листи між собою зварюють. Основну роботу виконує робот. Лише 12 хвилин його праці, й пічка набуває своїх звичних обрисів.

Корпус повинен бути вогнестійким і не пропускати забагато тепла назовні. Нарешті в пічку вміщають топку, де будуть горіти дрова. Зараз виріб відправляють на подальшу обробку. Впродовж п'ятнадцяти хвилин корпус пічки бомбардують малесенькими сталевими кульками, аби він став текстурованим.

Після цього пічку повністю збирають та фарбують. Захисний шар фарби здатен протистояти температурі 600 градусів. Фінальний штрих – прилаштування вогнетривкого скла. Воно стійке до дії вогню, але й з успіхом витримує удар ось такої металевої кульки. Це потрібно для того, аби ви випадково не розбили скло та не попеклися.

Роботи з монтажу проводять висококваліфіковані робітники. Спершу з допомогою коронки вони роблять у стіні діру, дістаються до вентиляційної труби і перевіряють тягу. Коли пічку змонтують, робітники запалюють перший вогонь.