Про це повідомляє агентство “ДонІнформБюро”, посилаючись одразу на кілька своїх джерел.

“Близько 10-ї години вечора 27 лютого літак з Віктором Януковичем приземлився на військовому аеродромі в Ростові. Відомо, що цю ніч він проведе в Південній столиці”, - йдеться в повідомленні.

Літак з Януковичем, пише агентство, супроводжувало кілька винищувачів, шум надзвукових двигунів близько півгодини було чути в північно-західній частині міста, де розташований аеропорт.

За інформацією видання, урядова резиденція Ростова, де традиційно зупиняються високопоставлені особи, пустує, додаткової охорони там немає. За деякими даними, екс-глава України зупинився в одному з приватних володінь Ростова.

Нагадаємо, раніше видання "Интерфакс-Россия" розповсюдило заяву Віктора Януковича. Він наголошує, що вважає себе чинним президентом України і зазначає, що на його адресу і на адресу його соратників звучать погрози про розправу: "Змушений просити влади РФ забезпечити мені особисту безпеку від дій екстремістів".

Увечері з'явилася інформація, що завтра у Ростові-на-Дону відбудеться прес-конференція четвертого президента України Віктора Януковича, який вважає себе легітимним главою держави.