Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Як український фермер вирощує французький делікатес

Фермер з Вінничини Дмитро Бутенко започаткував доволі незвичне для України господарство. Чоловік розводить равликів.

Кілька років тому до рук чоловіка потрапила книжка про традиційні французькі делікатеси. Ідея вирощування равликів його захопила. Вже згодом, після того як детально вивчив усі тонкощі, він започаткував новий бізнес.

Зараз у фермера є майже 5 тонн равликів. У догляді вони абсолютно невибагливі. На зиму, аби вони не мерзли, землю встеляють сіном. Важливо облаштувати їм тінь та вологу та вчасно годувати. І, звісно, берегти від поширення різних інфекцій.

Розводять равликів для приготування різноманітних страв. Існує безліч рецептів, починаючи від звичайних равликів з часниковим соусом, закінчуючи равликовою печінкою та ікрою. Коштує делікатесне м'ясо не дешево — 900 гривень за кілограм.

Читайте також: Єдиний у світі музей мініатюрних авто відкрився у Вінниці

Зараз більшість молюсків фермер продає у ресторани. Однак Бутенко сподівається, що згодом його ферма стане туристичним центром з різноманітними французькими делікатесами.

Теги: Вінниця
Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук