Близько 20 інвесторів будівництва соціального будинку у Полтаві прийшли під стіни Полтавської міськради, щоб вимагати від влади скорішої здачі будинку в експлуатацію, повідомляє "Полтавщина".

Протестувальників очолив нардеп Сергій Каплін. Він з делегацією прийшов до приймальні міського голови і почав вимагати міського голову. Секретар повідомила, що він відсутній, як і перший заступник, а номери телефонів вона давати не буде.

Тоді Каплін виламав двері до кабінету першого заступника мера В’ячеслава Стеценка, зайшов туди і виніс ручку:

Подивіться, яка дорога ручка у першого заступника,
— прокоментував "трофей" нардеп.

Потім він вибив двері в кабінет начальника управління капітального будівництва. Оскільки секретар Мамая закрила за собою двері в кабінет мера, то Каплін спершу зламав двері до сесійної зали, а потім двері, що ведуть до кабінету мера.

Як Петро І прорубав вікно в Європу, рубаю вікно до Мамаю. Щоб він знав, що від народу ні за якими дверима ніколи не сховаєшся. Не сховаєшся за шістьма дверима, за жінками, помічниками, заступниками. Ось це ми прорубали вікно до Мамая,
— сказав нардеп журналістам.

Далі Каплін засипав сіллю столи, підлогу і крісло мера, після чого акцентував увагу журналістів на фотографії екс-президента Віктора Януковича, що висить в кабінеті мера, і залишив приміщення.