Список очолили юні голубки з кіноепопеї про "Гаррі Поттера" Емма Уотсон та Руперт Грінт. Картини з ними за останні 5 років заробили понад 4 млрд. доларів.

На другій позиції опинилися вампіри, на рахунку Роберта Паттінсона і Крістен Стюарт, які зустрічаються не лише на екрані, а й у реальному житті $2,5 млрд. зелених.

Замикає трійку лідерів парочка, що заробила мільярдом менше: Шайя ЛаБаф і Меган Фокс, відомі романом у двох частинах "Трасформерів". Цікаво, що ЛаБаф однак вже з новою партнеркою у третіх "Трансформерах" Роузі Хантінгтон-Вайтлі опинився ще й на 5 позицій рейтингу.

Тоді ж як четверте місце закріпили за собою екранні коханці Роберт Дауні молодший та Гвінет Пелтроу, які з'являються разом у двох частинах стрічки "Залізна людина".

До топової десятки найприбутковіших пар потрапили також Джонні Депп і Пенелопа Крус за участь у "Піратах Карибського Моря", Леонардо ДіКапріо і Маріон Котіяр, закохане подружжя з фільму "Початок" та Сара Джессіка Паркер і Кріс Нот у стрічці "Секс у великому місті".