На питання, що вона сказала своєму синові після того, як він запропонував журналістові гроші за неоприлюднення відео з "Мерседесом", вона заявила: сказала йому, що "ми живемо в прозорому суспільстві, і з цим треба рахуватися".

"Прозоре суспільство - це те, за що я боролася, і він повинен теж того вчитися", - сказала Ганна Герман в ефірі "5 каналу".

До слова, журналісти зазняли Герман в автомобілі "Мерседес G 500", на якому вона разом зі своїм сином приїхала на з'їзд Партії регіонів. Як вдалося з'ясувати, в інтернеті подібний джип того ж року випуску (2010 рік) можна знайти за 208 тисяч доларів.

Також відомо, що власником авто Герман є Сагач Дмитро Анатолійович, 1983 року народження, який донедавна був радником депутата Ганни Герман.

Нагадаємо, на початку квітня, Радник Президента, керівник головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань АП Ганна Герман оприлюднила декларацію про доходи та витрати за 2011 рік. Протягом року Герман отримала 269 тисяч 948 гривень сукупного доходу. З них 223 тисячі 505 гривень – заробітна плата, а 41 тисяча 943 гривні – авторська винагорода.