Новий логотип Google

Інтернет-гігант вперше за кілька років оновив шрифт та кольорову гаму своєї емблеми. У компанії кажуть, що новий дизайн відображає реальність і демонструє, що їхній сервіс тепер адаптований не лише до настільних комп'ютерів, а й до пристроїв з маленькими екранами. А також до різних способів вводу: друку, натисків і голосових команд.

Крім того, пошуковик представив новий логотип для мобільних додатків в вигляді різнокольорової літери G, яка замінить стандартну блакитну іконку.

Нагадаємо, на початку серпня компанія Google оголосила про зміну назви на Alphabet Inc. До нового холдингу увійдуть всі бізнеси та сервіси корпорації, серед яких – пошуковик Google, YouTube, Android, лабораторія X-lab та роботокомпанія Boston Dynamics.

"Розумний" годинник

Ґаджет отримав круглий 1,2-дюймовий дисплей і операційну систему Tizen. За швидкодію відповідає двоядерний процесор на 1 ГГц та 512 Мб "оперативки", внутрішньої пам'яті – 4 Гб. Як й інші пристрої такого класу, Galaxy Gear S2 вміє сповіщати про дзвінки й повідомлення, надає доступ до пошти й чатів і має повний набір фітнес-функції.

Керування годинником відбувається за допомогою спеціального поворотного кільця довкола екрана. Батареї має вистачати на 2-3 дні роботи.

Годинник Samsung Galaxy Gear S2 буде доступний у двох варіантах: спортивному та класичному з кількома комбінаціями корпусів і ремінців.

Новинки в Instagram

Instagram вдосконалив сервіс прямого обміну повідомленнями Direct. Відтепер користувачі можуть відправляти фотографії своїм друзям просто із стрічки. Під кожним зображенням з'явиться відповідна іконка.

Крім того, після оновлення переписка між користувачами відображається у вигляді ланцюжка, як у більшості соцмереж та чатів. З'явилась можливість створювати групові діалоги.

Нові версії додатка Instagram вже доступні для завантаження у магазинах Google Play та App Store.