На території майбутнього технопарку Bionic Hill планують розмістити бізнес-центри, університет з науковим центром, виробничі приміщення та готель.

Перша лопата вгризеться в землю цим літом. В проект буде вкладено ... до мільярда доларів. Але, безумовно, його реалізують поетапно. Тому про 2015-й рік ми кажемо як про рік реалізації першої фази. Вона передбачає інвестиції біля 100 млн доларів, - віце-президент інноваційного парку Bionic Hill Віктор Галасюк.

До Bionic Hill запросять компанії, які спеціалізуються в галузі інформаційних технологій, енергоефективності, біотехнологій і фармацевтики. Автори проекту розраховують, що після того, як технопарк запрацює на повну потужність, компанії, розміщені на його території, будуть щороку генерувати близько 1-го мільярду доларів.

Компанія UDP виступає ініціатором та забудовником проекту. Ми відкриті до співробітництва, але ми розуміємо, що для того, щоб залучити потужних закордонних співінвесторів, маємо показати, що ми фактично зробили, - віце-президент інноваційного парку Bionic Hill Віктор Галасюк.

Сприятиме будівництву технопарку і держава. Bionic Hill включений до переліку національних проектів.