Мосміськсуд також залишив без зміни запобіжний захід у вигляді арешту Володимиру Подрезову, якого звинувачують у цій же справі.

Загалом, у справі як підозрювані проходять шість осіб, також парашутисти: Олексій Широкожухов, Олександр Погребов, Євген Коротков і Анна Лепешкіна. Їх обвинувачують за двома статтями — "вандалізм" і "хуліганство".

У суді вони заявили, що на даху були, але зірку не розфарбовували. Вони перебувають під домашнім арештом. Відповідальність за акцію взяв на себе український руфер Павло Ушевець, відомий в інтернеті під псевдонімом Григорій Мустанг. У серпні український “руфер” (від англійського слова roof — дах) “Мустанг” розфарбував в кольори українського прапора зірку сталінської “висотки” в Москві і прикріпив до неї прапор України.

Згодом з’явилося про оголошення Мустанга в міжнародний розшук. Пізніше радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко спростував повідомлення російських ЗМІ про оголошення в міжнародний розшук Павла Ушевця.

До слова, небагатослівний, непублічний, але дуже відомий. Руфер Мустанг приїхав до Львова. Свою світову популярність хлопець здобув після того, як розфарбував у синьо-жовті кольори радянську зірку на висотці у середмісті Москви.