"На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. Фахівці приступили до огляду. Інших ушкоджень на тілі потерпілого не зафіксували. Голову виявили в сусідній кімнаті, шкірні покриви були відсутні. Всі двері й вікна в будинку були цілими й зачинені зсередини, порядок в домі не порушений, нічого не викрадено, слідів боротьби або присутності сторонніх так само не виявлено. Міліціонери встановили, що пенсіонер зловживав спиртними напоями і проживав один, востаннє сусіди його бачили за два дні до події», – повідомили у прес-службі Добропільського МВ ГУМВС України в Донецькій області.

Труп чоловіка направили до Донецького обласного бюро для проведення експертизи з метою встановлення причини смерті. Експертиза встановила, що смерть потерпілого настала від щелепи собаки. Відтак кримінальне провадження закрили на підставі п.2 ч. 1 ст. 284 КПК України (за відсутністю складу злочину).

Тварину приспали.

До слова, нещодавно у Керчі 35-річна жінка вбила двох своїх дітей та матір. Трагедія сталася вночі у квартирі багатоповерхівки. За даними правоохоронців, жінка спершу заколола свою 60-річну матір, потім перерізала горло 7-річній донечці та 2-річному сину.