Як повідомляє прес-служба глави держави, про це він сказав під час робочої поїздки до Харківської області, де він відвідав державне підприємство “Завод імені В.О.Малишева”, яке виробляє сучасну бронетанкову техніку.

Читайте також: В Україні більше техніки, ніж в 10-ти країнах НАТО, але вона стоїть у бур’яні, — Гриценко

Порошенко оглянув виробничі потужності заводу та зразки його продукції – найсучасніший танк “Оплот”, модернізовані БТР-Е та БТР-4 МВ та інші види бронетанкової техніки.

На виробничій нараді з Президентом за участю віце-прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та представників “Укроборонпрому” керівництво заводу представило графіки ремонту та випуску нових машин, поділилося виробничими потребами заводу. Обговорювались питання інвестицій для розробки нових моделей та відкриття додаткових замовлень,
- йдеться в повідомленні.

Президент особливо подякував колективу підприємства за рішення перейти на тризмінний робочий графік, що дозволило збільшити обсяги виробництва.

Порошенко відзначив, що техніка, яку виробляє завод імені Малишева, є найсучаснішим видом бронетанкової зброї у світі. Президент запевнив у тому, що кількість замовлень на підприємстві зростатиме, і вже наступного місяця завод випустить рекордну кількість продукції.

Читайте також: “Укроборонпром” знайшов заміну Росії для співпраці

“На цей час ДП “Завод ім. В.О.Малишева” виробляє танки БМ “Оплот”, проводить капітальний ремонт танків Т-64 та відновлювальний ремонт танків БМ “Булат”. Крім того, на заводі освоюється виробництво машини “Дозор-Б”, - зазначили в прес-службі.

Як відомо, з кінця літа державний концерн "Укроборонпром" перейшов на новий графік роботи: тепер підприємства об'єднання працюють у три зміни.