Як повідомляють “Новости Донбасса”, мітингувальники вирушили на пікет будівлі СБУ із площі Леніна близько 13:40. На акції присутні близько 3 тисяч людей.


Дійшовши до будівлі, двоє мітингувальників намагалися повісити на неї російський прапор, проте з натовпу почали кричати, що це провокатори.


"Ми неодноразово виходили на мітинги, захоплювали будівлі, але тепер ми позбавлені лідера, народного губернатора Губарєва", - зазначили прихильники Губарєва.

Учасники акції також наголосили, що сьогодні стрільби, про яку говорили в Донецьку, не буде, адже “на площі присутні не туристи й екстремісти, а донеччани”.


Фото: Новости Донбасса

Читайте також: Тігіпко закликав звільнити Губарєва, Харитонова і Добкіна

Близько 14:30 перед проросійськими активістами виступив начальник СБУ. Він повідомив, що у відомстві готові прийняти 10 активістів і представників преси. Однак в будівлю пустили тільки представників російської преси. Вхід для українських журналістів блокували мітингувальники.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, на проросійський мітинг у Донецьку звезли “туристів”. Адже на вулицях Донецька були помічені автобуси і маршрутні таксі, які їх привезли.