Відтак, згідно із розпорядженням Путіна, від учорашнього ранку, 21 червня, війська ЦВО, а також з'єднання та військові частини, що дислокуються на її території, приводяться у бойову готовність. Відомо, що перевірка триватиме з 21 по 28 червня.

Під час перевірки бойової готовності військ, які дислокуються на території Центрального військового округу, з'єднання та військові частини приступили до великомасштабної передислокації в призначені райони,
— йде мова у повідомленні російського Міністерства оборони.

Відомо, що загалом до перевірки залучають близько 65 тисяч військовослужбовців усіх видів і родів військ. Більше того, до перевірки також задіяли більше 180 літаків, 60 вертольотів і понад 5,5 тисяч одиниць озброєння і військової техніки.

Нагадаємо, ще у ніч на вчора Президент України Петро Порошенко офіційно ввів у дію рішення РНБО України від 16 червня про мирне врегулювання ситуації у східних регіонах країни. Однак, терористи на Донбасі попри мирний план продовжують нападати на українських військових, а також обстрілювати, викрадати і тероризувати українців на Донбасі.