Про це повідомили у прес-центрі АТО.

Бандити десять разів відкривали вогонь по позиціях наших воїнів. Вночі терористи двічі зі стрілецької зброї і гранатометів вели вогонь по донецькому аеропорту. Відкривали провокуючий гранатометний і мінометний вогонь по населених пунктах Щастя, Нікішине, Майорський, двічі по Миколаївці і тричі по Рідкодубу,
— йдеться у повідомленні.

У штабі АТО розповіли, що після обіду вчорашнього дня було зафіксовано 2 факти ведення повітряної розвідки із застосуванням безпілотників поблизу Маріуполя - близько населених пунктів Сартана і Павлопіль.

Згідно з інформацією, починаючи з 00:15 суботи на Донбасі не пролунало жодного пострілу.

Терористи прокинулися на світанку. В 7:00 ранку бойовики обстріляли Таврійський,
— зазначили в прес-центрі операції.

Українські військові продовжують зміцнювати свої позиції, займаються пошуком диверсійних груп, а також беруть активну участь у налагодженні мирного і спокійного життя на Донбасі.

"У селищі Кримське Луганської області, яке фактично знаходиться на передовій, військовослужбовці одного з підрозділів окремої механізованої бригади Збройних Сил України передали теплі речі жителям цього прифронтового населеного пункту, а дітям - солодощі та фрукти", — розповіли у прес-центрі АТО.

До слова, глава СБУ Валентин Наливайченко доповів президенту Петру Порошенку про звільнення з терористичного полону 146 українців.