Про це у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

“Російська бронегрупа чисельністю до батальйону, з танками і бронемашинами з району Амвросіївки завдала удар по трасі Старобешеве - Кутейникове. Траса перерізана. Це означає, що наші частини в секторі "Д" не змогли зупинити натиск російських військ, і противник вийшов в тил угрупованню головних сил сектора "Б", які ведуть бої за Іловайськ”, - зазначив Бутусов.

За його словами, російські підрозділи розстріляли одну з колон постачання українських військ, внаслідок чого є втрати.

Мета удару супротивника - повне оточення і знищення бойових сил сектора "Б". Якщо угруповання противника, яке прорвалося, не буде знищене негайно, противник накопичить сили, і вибити його з району буде дуже складно,
- наголосив журналіст.

Він додав, що “підстав для паніки немає”: “Угруповання російських військ, яке прорвалося в наш тил, саме теж у дуже вразливому становищі, і цілком може бути розгромлене українськими силами. У них немає сильної ППО і дуже утруднене підвезення боєприпасів. Але повинна бути швидка реакція і швидкі дії”.

Нагадаємо, зранку командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що батальйон "Донбас" змушений був відійти з правого боку міста Іловайська, зараз військові утримують ліву половину міста.

Наразі українські сили зачищають Іловайськ. Під час запеклих боїв за місто бійці батальйону "Донбас" спільно з мотострілковою дивізією Збройних сил України знищили чотири вогневі точки терористів і понад 50 бойовиків.