На звільненій території також було знешкоджено групу спецназу Збройних сил РФ та близько 30 терористів. Про це під час брифінгу в Києві заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає прес-центр АТО.

"У результаті успішно проведеної операції в районі Горлівки українські Збройні сили закріпились на позиціях, відрізавши терористів від основних сил терористичної організації “ДНР”. Сили АТО готуються до наступальних дій в районах Донецька, Луганська, Горлівки, Первомайська, а також Іловайська", - йдеться у повідомленні.

Одночасно авіація і артилерія ЗСУ нейтралізували групи терористів, що висувалися для посилення оборони бойовиків в районі Шахтарська, Тореза і Сніжного. Між Горлівкою та Ясинуватою знищено автомобіль з трьома терористами, які перевозили велику кількість зброї та вибухівки.

Зазначимо, народні депутати проголосували за внесення змін до Закону України "Про міліцію" щодо умов застосування сили, спеціальних засобів і вогнепальної зброї у зоні проведення антитерористичної операції.