Ситуація у зоні АТО залишається складною. Російські війська і терористи продовжують наступ, отримуючи нові підкріплення з країни-агресора. Скупчення підрозділів Збройних сил Росії зафіксовано в районах населених пунктів Василівка, Роздольне і Комсомольське. Такі дані "Інформаційного опору" публікує у Facebook Дмитро Тимчук. Українські війська проводять перегрупування і здійснюють контратаку. Знищено чимало техніки терористів.

Важка ситуація біля Іловайська. Під час оточення і виходу з населеного пункту загинуло до сотні українських бійців, повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов. Біля Слов'янська бойовики зі стрілецької зброї обстріляли колону українських десантників.

У Красному Лучі місцева влада отримали вказівку від представників Збройних сил Росії виділити ділянку землі для поховання загиблих. Йдеться, ймовірно, про загиблих російських військовослужбовців.

За даними радника глави Міноборони України Олександра Данилюка, з початку бойових дій на Сході загинули близько 2 тисяч кадрових російських військовослужбовців.