"Справу проти Сергія Коваленка за обвинуваченням за ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України та Сергія Приходька, обвинуваченого за ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України, повернути до прокуратури Деснянського району міста Києва для проведення додаткового розслідування", — зазначається в ухвалі суду.

Крім того, рішенням Апеляційного суду скасовано вирок Сергію Приходьку, якого було засуджено до 5 років позбавлення волі (умовно), та скасовано вирок суду першої інстанції, за яким Сергія Коваленка амністували. Для обох вказаних осіб судом обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Нагадаємо, студент Ігор Індило помер у Шевченківському районному відділі міліції Києва 18 травня 2010 року — дільничний міліціонер забрав хлопця з одного з гуртожитків Києва у відділення міліції, а на ранок батьків попросили забрати тіло хлопця з моргу.

28 травня 2010 року прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками Шевченківського райуправління міліції, в якому загинув Ігор Індило. Пізніше справу передали для розслідування в прокуратуру Києва.

У жовтні в прокуратурі Києва заявили, що смерть студента стала наслідком службової недбалості і перевищення повноважень з боку двох працівників правоохоронних органів.

5 січня 2012 року Деснянський райсуд засудив дільничного Сергія Приходька, обвинувачуваного у причетності до загибелі І.Індила, до 5 років позбавлення волі з відтермінуванням відбування покарання на два роки.