“Щойно нарешті додзвонився до Турчинова. Він відмовляється негайно скликати сесію Верховної Ради. Він сказав, що скликає РНБО”, - написав Ляшко у Facebook.

“Відмову скликати сесію вважаю великою помилкою, яка може дорого коштувати Україні. Вимагаю від Турчинова негайно скликати сесію. Закликаю усіх депутатів парламенту завтра о 10:00 ранку прийти до Ради. Хто не прийде - той зрадник!”, - закликав депутат.

Нагадаємо, Міністерство оборони України дозволило українським військовослужбовцям, дислокованим у Криму, застосовувати зброю.

Як відомо, у Сімферополі російські військовослужбовці штурмували фотограмметричний центр Збройних сил України. Снайпери поранили одного з українців в шию та ключицю. Контр-адмірал ВМС Сергій Гайдук повідомив про 2 вогнепальні поранення у ногу в українського офіцера.За інформацією кількох джерел, у Сімферополі вбили українського військового. Українським офіцерам з частини в Сімферополі оголошено, що вони заарештовані, у них відібрали документи. Наразі двоє українських військових у Сімферополі важко поранені.