"Брати Клички - боягузи. Вони бояться Тайсона Ф'юрі. З Віталієм я і сам не хочу битися, тому що він старий, а я не хочу битися зі старими. Ставити 41-річного боксера проти 24-річного - це був би справжній місматч. Йому вже пора на пенсію. А Володимиру я пропонував бій вже сто разів. Коли я з ним зустрінуся, скло з його підборіддя буде валятися по всьому рингу", - сказав Тайсон Ф'юрі в інтерв'ю Sports Illustrated.

Британець наголосив, що збирається стати у США навіть більш популярним, ніж його знаменитий співвітчизник Леннокс Льюїс, якого він колись назвав у Твіттері "мішком" і спровокував ураган обурення британських уболівальників.

"Я зовсім не схожий на Леннокса Льюїса. Я його абсолютна протилежність. Він боявся говорити те, що думав, а я завжди кажу те, що у мене на думці. Я чув, що американці шукають хорошого бійця. Я якраз той, хто їм потрібен", - вважає Ф'юрі.

До слова, одне з найавторитетніших видань у світі боксу журнал "The Ring" склав рейтинг досягнень боксерів після того, як їм уже виповнилось 40 років. На сьомій сходинці у ньому опинився Віталій Кличко.