Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

26 травня о 4.30 бойовиками було захоплено аеропорт імені Прокоф’єва в Донецьку. Зокрема, їх налічувалось близько 200 осіб, основну частку серед яких складали представники інших держав. Основне угруповання розмістилося в новому терміналі аеропорту. Захоплення терміналу створювало загрозу життю мирному населенню. У зв’язку з цим для запобігання негативних наслідків керівництвом АТО було висунуто ультиматум капітулювати. Тим, хто був готовий скласти зброю, гарантувалась безпека,
— йдеться у повідомленні.

За словами Селезньова, бойовики не прийняли таких умов. "В чітко зазначений час було розпочато дії щодо нейтралізації терористів. Після легкого поранення українського військовослужбовця було нанесено удар із застосуванням авіації. Бойовики, які знаходились в приміщенні терміналу, були знищені", — додав він.

Читайте також: Бойовики нелегітимної "ДНР" хотіли домовитись з силовиками після успішної АТО, — ЗМІ

На цей час розкриті усі об’єкти бойовиків. У разі, якщо бойовики не здадуться, по розкритих об’єктах буде завдано удару з високоточної спеціальної зброї.

Підтверджених даних про втрати серед учасників АТО немає. Інформація щодо загибелі терористів уточнюється.

За даними інформаційного координатора "Правого сектора" Борислава Берези, проросійські бойовики в ході протистояння в Донецьку втратили понад 200 осіб.