Під час другого етапу четвертої хвилі мобілізації із Буковини вже відправили понад півтори сотні мобілізованих. Деяким із мобілізованих повістки прийшли на місце роботи, інші – пішли добровольцями.

Віталію, який свого часу служив у зентіно-ракетних військах і освоював БУКи, повістка прийшла на роботу. Роман — фахівець зі встановлення пожежної сигналізації показує, які речі зібрав для себе на службу. Із теплим взуттям, каже, допомогли друзі.

Читайте також: Розпочалась демобілізація: першими відпустили "кіборгів" з 95-ї бригади

А ще у наплічнику – необхідні ліки і харчі на один день. Усім готовий поділитись із побратимами, лише б скоріше в країні настав спокій. А Сергій – доброволець і колишній волонтер. Напевно, більше за нього та усіх інших хлопців, які з Чернівецької області вирушають в навчальні частини, хвилюється матір.

Вирушили мобілізовані у навчальні частини "Десна" Чернігівської області, "Дівички" на Київщину та в Житомирську область.

До слова, бійці спецбатальйону "Київ-1" виявили місце розташування пари ворожих снайперів, які вели вогонь з покинутого будинку. Про це повідомив речник АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.