Частина фанатів підтримують команду на стадіоні, інші вболівальники прийдуть до фан-зони, яку організовує преміум-спонсор національної збірної команди України з футболу – компанія "Перша приватна броварня".

Читайте також: Збірна України розгромила Сербію у матчі кваліфікації Євро-2020: відео

У п'ятницю фанати урочистою ходою відкрили фан-зону біля Франкового університету. Простір драйву та емоцій працюватиме чотири дні – з 7 по 10 червня. На великому екрані показуватимуть матчі, а з розваг – ігрова зона та концерти.

Атмосферу дуже важко передати словами, тому що треба тут побувати і власне відчути це. Це дуже круто, це неймовірно, це затягує. Неймовірна емоція, неймовірне захоплення. Чесно, слово "неймовірно" – найкраще для порівняння,
– розповідає вболівальниця Ольга.

Цікаво, що підтримати збірну України приїхали й іноземці. "Це чудово, дуже багато людей. Я сподіваюся, що наші виграють матчі. Я люблю Шевченка – тож приїхав сюди, аби побачити його і взагалі всю національну команду", – відповідають вболівальники Джузеппе та Алекс.

Як фан-зону облаштували для вболівальників: фото

Головне гасло фанатів жовто-синьої команди – "Виходь з хати вболівати". Фани вірні збірній закликають львів‘ян та гостей міста гуртуватися на фан-зоні та підтримувати національну команду.

Зазначимо, що українці вже перемогли Сербію та набрали сім очок після трьох турів. Нині вони на першому місці у турнірній таблиці. Попереду – матч проти Люксембургу 10 червня.