Так привертали увагу до своєї проблеми. Адже спортсменів намагаються прогнати із стін тренувального залу.

Шість разів на тиждень по чотири години на день – такий розклад у ще зовсім юних гімнасток. Праця даремно не проходить, адже дівчата здобувають найвищі нагороди на різноманітних змаганнях.

Нам весь час погрожують, що нас виселять. Зараз є міфічний акт про те, що будівля в аварійному стані. Вона не в аварійному стані. Цю будівлю утримуємо ми, батьки,
– розповіла мати гімнастки Катерина Царьова.

Насправді, підозрюють батьки, виселити їх хочуть звідти, бо приміщення розташоване у самому центрі міста. А це привабливий шматок землі. Керівництво спортивної школи певне, що вплинути на ситуацію може місцева влада.

Треба укласти договір оренди нашої школи з облрадою. Але у нас це не виходить: голова хоче, щоб договір оренди склало місто. Але місто ще не взялося за це,
– розповіла директорка спортивної школи Тамара Прохоренко.

Втім донедавна міська влада на проблеми спортсменів не зважала. Тому 8 червня з стрічками та булавами гімнастки прийшли під мерію.

У спортивному товаристві, якому належить будівля, гімнасток заспокоюють. У найближчі дні проблему обіцяють вирішити. Батьки кажуть, що їм вже неодноразово пропонували інші приміщення. Однак жодне за спортивним вимогами не підходило. Відтак сподіваються, що їм таки вдасться залишитися у залі, де вже 40 років працює школа гімнастики.