У свої 24 роки Богдан уже пройшов війну і дивився смерті в обличчя. Пішов на Донбас у 2015 році, після того, як в Донецькому аеропорту загинув його родич.

Важливо! Українські воїни завдали серйозних втрат бойовикам, попри їхню неабияку активність

До війни Богдан працював су-шефом у ресторані. Втім, завжди мріяв про свій власний заклад. Тож, повернувшись додому одразу взявся втілювати свою мрію. Так і з'явився його власний ресторан – "Гейзер".

В еко-ресторанчику швидкої та здорової їжі майже не використовують пластику. У меню – салати, сендвічі та лимонади. Заклад роззташовний за адресою – Івана Франка, 95.

Салати від ресторану "Гейзер": фото

Вести бізнес Богдану допомагає його дівчина. Працюють над своєю справою 24/7. Вірять, що у них все вдасться.