Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Військовий відкрив унікальне еко-кафе у Львові, де готує лише здорову їжу

      У екологічному кафе немає шкідливої їжі, майже не використовують пластику і всі страви власноруч робить сам власник – 24-річний Богдан Мацюра, який нещодавно повернувся з передової російсько-української війни.

      У свої 24 роки Богдан уже пройшов війну і дивився смерті в обличчя. Пішов на Донбас у 2015 році, після того, як в Донецькому аеропорту загинув його родич.

      Важливо! Українські воїни завдали серйозних втрат бойовикам, попри їхню неабияку активність

      До війни Богдан працював су-шефом у ресторані. Втім, завжди мріяв про свій власний заклад. Тож, повернувшись додому одразу взявся втілювати свою мрію. Так і з'явився його власний ресторан – "Гейзер".

      В еко-ресторанчику швидкої та здорової їжі майже не використовують пластику. У меню – салати, сендвічі та лимонади. Заклад роззташовний за адресою – Івана Франка, 95.

      Салати від ресторану "Гейзер": фото

      Вести бізнес Богдану допомагає його дівчина. Працюють над своєю справою 24/7. Вірять, що у них все вдасться.

      Джерело: 24 канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      Залиште відгук