Про це сказав Семенченко на прес-конференції в Харкові.

При цьому він скептично ставиться до перспектив реалізації закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей".

Враховуючи те, в якому вигляді, під яким тиском і з якими наслідками цей процес відбувається, думаю, країні цей процес на користь не піде...Я знаю настрій людей усередині цих терористичних утворень, я читаю сайт "Новоросія-інфо", я знаю настрої в російській партії війни, тому це – самообман, - зазначив Семенченко.

Він підкреслив, що всупереч досягнутим в Мінську домовленостям про обмін полоненими, 95 бійців батальйону "Донбас" як і раніше не звільнені.

"Хочу звернути увагу, що перш ніж на карті малювати рисочки, необхідно повернути нам 95 осіб, які понад півтора місяці перебувають у полоні. Необхідно дати нам доступ до тіл наших загиблих побратимів, щоб ми могли передати їх землі", - заявив комбат.

Додамо, командир батальйону "Донбас", представник партії "Самопоміч" Семен Семенченко вважає, що необхідно залучати іноземних спостерігачів до обміну полоненими, оскільки Україна не має важелів впливу на бойовиків.