Увесь реквізит виставки також оригінальний.

Шанувальники мають можливість побачити короткометражні фільми про дизайнерів стрічки, покататися на мітлі у спеціальній кімнаті та побачити як за допомогою гриму, протезування та аніматроніки на світ з’явилися усі казкові персонажі.

“Я не знав чого очікувати від виставки. Я гадав, що це буде якась маленька кімнатка, кілька костюмів, чарівних паличок та й усе. Я був дуже вражений, коли побачив експозицію. Не потрібно бути фанатом Гаррі Поттера, щоб насолодитися цим усім. Ви можете бути просто шанувальником кіномистецтва”, - сказав актор Том Фелтон.

Мета закладу - віддати шану не стільки книгам Джоан Роулінг, як тим людям, які змогли втілити увесь світ Поттеріани на широкому екрані.

"Це буде така ганьба, якщо вони б просто поклали все в контейнер і забули. Стільки роботи пішло на кожну деталь. Це чудово, що ми можемо цим поділитись”, - сказав актор Руперт Грінт.

Студія готова прийняти близько 5000 людей в день. Діти до 5 років можуть потрапити до музею безкоштовно, квиток для дітей, віком від 5 років, - обійдеться у $34, для дорослих -$45. Перепустки можна придбати на офіційному сайті музею-студії.