За словами місцевих жителів, ця ніч була найгарячішою за останні два тижні, повідомляє прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Найбільше постраждав мікрорайон Черемушки (багатоповерхові масиви) та Капура (приватний сектор). У багатьох місцях перебитий газопровід та лінії електропередач, кілька вулиць залишилися без систем життєзабезпечення.

Після обстрілів зникло покриття мобільного оператора «Київстар», яке після великої перерви було відновлено тільки вчора. Інформації про постраждалих серед мирних мешканців немає. Найбільш густонаселений мікрорайон Попасної ОРЗ все ще без центральної води. Аварійні бригади вже займаються відновленням водо-, газо- та електропостачання. Зранку в Попасній тихо.

Місто обстрілюють так звані "казаки всевеликого войска донского". Які неодноразово заявляли, що не підписували в Мінську ніяких домовленостей і дотримуватися їх не збираються,
— зазначив Москаль.

Додамо, за даними штабу АТО, вже другу добу поспіль в зоні проведення антитерористичної операції спостерігається суттєве зменшення кількості обстрілів бойовиками позицій сил АТО та населених пунктів.