"Іди відстоюй наші права" – це відповідальність, цей "кредит довіри" треба переформувати тепер в боротьбу в парламенті,
— вважає Парасюк.

"Досвідчені політики не з’їдять, сили є, нема права зупинитись на півдороги, я вважаю — це тільки старт", — каже командир 4-ї роти батальйону "Дніпро-1".

Він також додав, що будучи депутатом не голосував би за законопроект про особливий статус Донбасу. Однозначно голосував би за ратифікацію Угоди про асоціацію з ЄС, також за закон про люстрацію.

Голосував би за ті цінності, що ми відстоювали на Майдані. За те, за що боряться і гинуть кращі з кращих на сході України,
— говорить комбат.

Він наголосив, що люди хочуть справедливості, чесності та відкритості. Але так сталося, що українські політики забули за будь-які цінності. Тому й з’явився Майдан, і зараз в країні відбувається процес справжнього державотворення.

Читайте також: Політичний "тролінг" — це нормально, але на це не реагують, — Найєм

Досягнення є – люди стерли межу і забрали з депутатів бірку, що депутат — це якась вища норма життя,
— говорить Парасюк.

"Всі ми рівні перед законом, перед державою та перед Богом. Всі ми рівні й так має тривати. Хтось вибирає шлях бути лікарем та рятувати життя, хтось — депутатом, йти служити народу, відстоювати інтереси та забезпечувати добробут в країні", — вважає командир 4-ї роти батальйону "Дніпро-1".

Він наголосив, що зараз потрібно максимально прикласти зусилля, щоб війна закінчилась перемогою. Також Верховна Рада має проголосувати за все те, за що стояв Майдан.

Ніякого перемир’я нема. Якщо є, то лиш одностороннє. Росія робить все, що хоче,
— додав Володимир Парасюк.

"Я не вірю в ніяких мир з Росією. Путін доказав, що він брехун неймовірного масштабу. Як Путін захоче — так і буде. Треба готуватись до найгіршого сценарію", — говорить Володимир.

До крайньої межі народ не допустить. Народ візьме все в свої руки,
— каже командир батальйону.

Він додав, що поки реабілітовується, намагається допомогти військовим.