Далі у рейтингу йдуть Юлія Тимошенко (12,8%), Олег Ляшко (8,1%), Анатолій Гриценко (6,3%), Сергій Тігіпко (4,8%), Ольга Богомолець (2%), Вадим Рабінович (2%), Олег Тягнибок (1,3%), Петро Симоненко (1,1%), Дмитро Ярош (1%). Всі інші кандидати на президента набрали менше ніж 1 відсоток голосів.

Національний екзит-пол-2014 проводили спільно фонд "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва", Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова.

Було опитано 17 516 респондентів на 351 виборчій дільниці. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,5 відсотка для головних кандидатів (за чисельністю отриманих голосів) і в межах 0,5-1 відсотка – для інших кандидатів.

Нагадаємо, за попередніми даними Національного екзит-полу, на виборах президента України лідирує Петро Порошенко з результатом у 55,9%.

Згідно з екзит-полу, який провели соціологи "Савік Шустер Студії", за кандидата у президенти Петра Порошенка віддали голоси 55,7% виборців, за Юлію Тимошенко - 12,9%, за Олега Ляшка - 8,8%.

Згідно з даними екзит-полу, проведеного компанією "TNS в Україні" на замовлення чотирьох телеканалів - ICTV, "1 +1" , ТРК "Україна" та "Інтер", на позачергових президентських виборах з великим відривом лідирує Петро Порошенко.