За даними організації "Чорний комітет", чотирьох людей звинуватили "у малюванні трафаретів із зображенням Януковича з простреленою головою, екстремістських написах на стінах міста та підпалі гуртожитку".

"Одного з затриманих, Ігора Ганненка, звинуватили у акції, до якої він не мав жодного відношення, та вибили з нього зізнання.Після катувань хлопець місяць не міг ходити. За цим же сценарієм репресували Писарцова Михайла та Данілова Дмитра, які уже більше року знаходяться у СІЗО ", – повідомляє "Чорний комітет".

У організації додають, що Володимира Никоненка визнали винним у малюванні трафаретів із зображенням Глави держави, які були визнані екстремістськими.

Відтак, Писарцов та Данілов отримали по 2 роки позбавлення волі, Ганненко – 1,8 років, а Никоненко – 1 рік трудової колонії.

До слова, свого часу у Львові невідомі розмалювали стіни в центральній частині міста зображенням чоловіка, схожого на президента Віктора Януковича, з простреленою головою. Львівська міліція порушила кримінальну справу.