Про це повідомляє прес-служба держпідприємства.

"У зв’язку з корегуванням розкладу руху поїздів самопроголошеним ДП "Кримська залізниця" у графіку на 2014-2015 роки самостійно, без погодження з Укрзалізницею, було прийнято рішення тимчасово призупинити з 27 травня попередній продаж квитків на поїзди до півострова. Продаж квитків не здійснюється, як на внутрішньодержавні, так і на міжнародні поїзди, що курсують територією України", — йдеться у повідомленні.

Телеграма про відповідне рішення була направлена на залізничні адміністрації, у тому числі ОАО "РЖД" та Білоруську залізницю.

Також на адресу Укрзалізниці з проханням призупинити продаж квитків та відкоригувати графік руху пасажирських поїздів звернулася й керівник самопроголошеного ДП "Кримська залізниця" Андрій Каракулькін. "Прошу тимчасово обмежити попередній продаж проїзних документів на пасажирські поїзди, причіпні і безпересадкові вагони відправленням із початкових станцій з 1 червня 2014 року призначенням на станції ДП "Кримська залізниця", — йдеться в телеграмі.

На наступному тижні за ініціативи Укрзалізниці запланована трьохстороння зустріч представників Укрзалізниці, ОАО "РЖД" та Білоруської залізниці щодо врегулювання питання курсування поїздів та узгодження графіка на 2014 – 2015 роки.