Обвинувачений заявив, що намагався задушити Оксану Макар, оскільки вона загрожувала викриттям в зґвалтуванні.

"Присяжнюк, Погосян і Краснощок звинувачуються в згвалтуванні і умисному вбивстві Оксани Макар, скоєному з особливою жорстокістю, згвалтуванням і насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом. При цьому Краснощок зізнався, що душив Макар, тому що та погрожувала, що заявить в міліцію про її згвалтуванні ", - зазначено в обвинувальному висновку.

Так, двоє з підсудних - Євген Краснощок і Максим Присяжнюк - свою провину визнали частково. Вони стверджують, що про вбивство дівчини заздалегідь не домовлялись. Третій обвинувачений Артем Погосян винним себе не визнає. Каже, що участі у зґвалтуванні не брав, а зупинити інших не міг через погрози розправою.

Ґвалтівник Євген Краснощок розповів, що душив Оксану спочатку руками, потім кабелем, а тоді й ногою, взутою в кросівок.Він заявляє, що його спільники спостерігали за цим.

До слова, вчора перед засіданням суду мати Оксани Макар Тетяна Суровіцька заявила, що хоче, аби "ці виродки згоріли". Тим часом мати одного з обвинувачених Ларису Погасян до зали суду не пустили.