“В засобах масової інформації поширюється недостовірна інформація щодо надвеликої кількості постраждалих з числа учасників АТО. Офіційно повідомляю, що за минулу добу, під час виконання спеціальних завдань, в різних районах, де триває активна фаза антитерористичної операції, загинуло 23 військовослужбовці Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України. 93 українських військовослужбовців та прикордонників отримали поранення та контузії різного ступеня важкості. Усім пораненим надана кваліфікована медична допомога”, - написав Селезньов у Facebook.

Нагадаємо, раніше сотник Майдану Володимир Парасюк повідомив, що сьогодні о 5 годині ранку біля села Зеленопілля, що на Луганщині, російські бойовики з установки "Град" обстріляли українських військових з 24 моторизованоі бригади (Яворівщина, Львівська область).

За словами депутата Київради, “свободівця” Руслана Андрійка, внаслідок обстрілу з “Града” на Луганщині загинуло щонайменше 25 військових з 24 та 79 бригад.

Радник глави МВС Зорян Шкіряк повідомив, що не менше 30-ти силовиків загинули внаслідок обстрілу "Градом" в районі Зеленопілля Луганської області.