За його словами, інтенсивність обстрілів в зоні АТО після заключення перемир'я таки впала, але всеодно обстріли є практично постійно.

Маріуполь – це самі по собі герої. Вони показали, що будуть захищати своє місто. В нас виходить так, що сепаратисти не захоплювали міста, вони заходили в ті міста, які не надто хотіли захищатись.

Читайте також: Муженко один із винних у іловайській трагедії, — радник Президента.

Щодо російської "гуманітарки" він сказав:

Я особисто ніколи не розумів навіщо росіянам так сильно маскувати поставки озброєння, якщо там відкритий кордон і вони і так там "шастають" від ранку до вечора. Те, що я знаю і бачив – вивозили трупів. А от що завозили – зазвичай складно зрозуміти.

Також він розповів, що із допомогою зі сторони Міноборони вкрай важко, тому що вони в своїй діяльності керуються не здоровим глуздом, а лише положеннями та нормами. І поки середньодобова температура не досягне приблизно 8-ми градусів – прийнято ходити у літній формі. І можливо Міноборони і хотіло б щось купити тепле солдатам, але вони легально та офіційно не в стані це зробити, так як не по документам – це не правильно.

Читайте також: Бійцям у зоні АТО потрібні светри темних кольорів, флісові куртки, — волонтер.

Із впливових бізнесменів є представники так званих олігархів, які допомагають, але вони просять їх не називати. Щодо волонтерів, то вони зараз займаються озброєнням.

Далі – дивіться у відеосюжеті.